Weboldalak
3D Print 2020
Mikor a 3D nyomtatók ára elkezdett lecsökkenni az átlag ember pénztárcájához, elkezdtem egyre jobban beleásni magam a 3D nyomtatók világába, így, hogy egy helyre gyújthessem a fontos infókat megalkottam ezt a weboldalt.
Zserox 2016
A saját készítésű zenéim számára készítettem.
Glória Ruhakölcsönző Szalon 2015
A Glória Ruhakölcsönző Szalon-tól kerestek meg, hogy szeretnék, ha a weboldalukat átalakítanám. A régi design nem tetszett nekik és az sem, hogy minden egyes képfeltöltés vagy cserénél az akkori webfejlesztőt kellett hívniuk, mivel sajnos egy statikus weboldal volt, aminek nem volt semmilyen kezelőfelülete. Az igénylővel a gép előtt ülve közösen alkottuk meg a weboldal designját, amelyre épült a weboldal és végül megcsináltam az admin felületet is hozzá melynek köszönhetően az oldalon lévő adatok karbantartásához nem volt szükség webfejlesztőre. Az oldal és a domain végül 2019-ben megszűnt.
Kiss Méhészet 2012
Szabadidejében méhészkedéssel foglalkozó kolléga kért meg, hogy készítsek neki egy weboldalt. Egy alap vázlatot készített, miként képzeli az oldal kinézetét és elrendezését. Emellett az oldalon látható logót is Ő rajzolta.
Revízió zenekar 2009
A 2009-ben alakul zenekarom weboldala, mely a 2014-es feloszlásunk után megszűnt.
Zser-Art (régi változat) 2009
A jelenlegi weboldal előző változata. Referencia munkáim publikálására hoztam létre, végül a saját készítsű képeimen kívül mást nem publikáltam rajta.
Light Scribblers 2008
A Light Scribblers csapat keresett meg, hogy egy általuk nagyon szimpatikusnak talált weboldal mintájára készítsem el saját oldalukat. Miután elkészült, sajnos közölték, hogy még sincs rá szükségük. Így végül mint gyakorlás megmaradt.
Zseri oldala 2007
Legelső weboldalam amelyet 2007-ben készítettem gyakorlás, saját magam szórakoztatása és az akkori zenéim publikálása céljából. 2009-ig foglalkoztam az oldallal, melyet utána a Zser-Art nevű weboldalam váltott fel, immár főként referenciák publikálása céljából.